Postautor: hsurim » 09 mar 2018, 11:31
Właśnie wróciłem ze sklepu "wzorcowego" Junaka w Pruszkowie - Go4Moto
Z tego co usłyszałem o dostępności M11cafe, to prawie nic nie pokrywa się z tym, co jest na stronie Almotu.
No gdzie, jak gdzie, ale - do tej pory tak mi się wydawało - sklep firmowy powinien być zaopatrywany najlepiej.
Wychodzi na to, że ten Almot, to niepoważna firma (a raczej firemka).
W sklepie "wzorcowym" Junaka, nie słyszeli, aby M11cafe miał pojawić się w pojemności 125, jak tylko 400 - Almocik zaś wypisuje, że 125 spodziewać się można w kwietniu 2018.
W Go4Moto sugerowali mi, że jeśli w ogóle to ma być kwiecień 2018, to śmiało można przesunąć ten termin nawet i do sierpnia.
Oni sami nie rozumieją Almotu, gdzie np. jakiś sklep w Ożarowie handlował M11cafe, a u nich w tym czasie posucha (!!!???)
A teraz HIT : - w sklepie wzorcowym Junaka, nie słyszeli, aby w 2017r był sprzedawany M11cafe na wtrysku - najzwyczajniej do NICH nie trafił !!!
Już jakby powoli odechciewało mi się Junaka ...
==========================================
Do niedawna jeszcze, była niemiecka strona Junaka. Obecnie nie mogę jej znaleźć - czyżby Niemcy poznali się na Almociku (?)
'Interesujące' były na niej podawane parametry dynamiczne motocykli - jak się nie trudno domyślić, były 'nieco' podrasowane :/
Nie zasuwam ! Prędkość zabija ! Włącz myślenie. Nie skreślaj życia tak prędko ! Żyj i pozwól żyć innym !