Siema Wszystkim, Lublin
Siema Wszystkim, Lublin
Cześć Wszystkim. Mój nowy moto tzn. Zipp VZ 2 vel Junak 123 już stoi w garażu i czeka na rejestrację i ubezpieczenie. Wkraczam po raz pierwszy w świat chinskich motocykli zestresowany, czy będzie mi dobrze służył. WSK sprzedana, Japonii nie ma, Chińczyk czeka na jazdę 
- grzechu78
- Dział wsparcia klienta

- Junak: 121 -> MG V7 III Special
- Kontaktowanie:
Re: Siema Wszystkim, Lublin
Szczecin pozdrawia 
123-ki cieszą się dobrą opinią, będziesz zadowolony. Ja, na Twoim miejscu, bym WSKi nie sprzedawał

123-ki cieszą się dobrą opinią, będziesz zadowolony. Ja, na Twoim miejscu, bym WSKi nie sprzedawał
- kubagrz
- Podwórkowy kaskader

- Junak: Toros Ion
- Kontaktowanie:
Witam ziomala i imiennika 
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S.Lem
-
ripek33
- Wąchacz spalin

- Junak: Zipp VZ-2 (Junak 123)
- Kontaktowanie:
Witam i pozdrawiam! 
- bartonfnx125
- Junakowy agroturysta

- Lokalizacja: Małopolska (okolice Wolbrom / Miechów / Olkusz / Skała)
- Junak: Barton FNX 125
- Kontaktowanie:
hej
no to kolejny "brat" J123 w naszym gronie
szerokości
LwG
no to kolejny "brat" J123 w naszym gronie
szerokości

LwG
POZDRAWIAM !!!
Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego...

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego...

grzechu78 pisze:Szczecin pozdrawia
A, co, Kolega też były, a może obecny fan WSK
- grzechu78
- Dział wsparcia klienta

- Junak: 121 -> MG V7 III Special
- Kontaktowanie:
Fanem nie jestem, ale sentyment został - na tym moto robiłem pierwsze swoje jazdy wieki temu 
Siemka!
Wczoraj zrobiłem pierwsze 50 km i jestem zawiedziony. Nie tyle motocyklem, co stanem regulacyjnym w jakim go dostałem. Obroty jałowe 2000, silnik chodzi niestabilnie, każda zmiana biegu to szarpanie - sprzęgło działa masakrycznie, a po 50 km łańcuch wydłużył sie o 1,5 cm. Do tego biegi w dół kilka razy mi się zablokowały i stałem na skrzyżowaniu jak głupek. Pierwsza jazda, a człowiekowi się odechciewa jeździć - w porównaniu do WSK jakość jazdy jest niska. Póki co napisałem o moich problemach serwisowi i czekam na odpowiedź.