Poznań wita :)
-
Piechol
- Wąchacz spalin

- Junak:
- Kontaktowanie:
Poznań wita :)
Cześć, mam na imię Darek, jestem z Poznania. Od niedawna ujeżdżam Junaczka 126 i szczerze mówiąc jest to pierwszy w moim życiu jednoślad - nie licząc roweru oczywiście ;) Tak naprawdę nigdy specjalnie nie miałem parcia na motocykle, ale chyba perspektywa zbliżającej się wielkimi krokami 30-stki przyczyniła się do odkrywania nowych horyzontów - i tak pojawił się Junak 126. Większość czasu poruszam się samochodem, ale jak tylko pogoda dopisuje od razu wskakuje na moją czarno-czerwoną maszynę i dla czystej przyjemności jeżdżę "wokół komina". Chętnie wybrałbym się w jakąś dłuższą trasę, póki co nabieram umiejętności i uczę się nowego sprzętu. Witam wszystkich i pozdrawiam! :)
- Jedrek_72
- Junakowy agroturysta

- Junak:
- Kontaktowanie:
Re: Poznań wita :)
Witam z Sochaczewa.
- Tempest
- Moderator

- Junak: Kawasaki ZZR Honda Rebel 1100
- Kontaktowanie:
Witaj!
Pozdrawiam z Krakowa
Pozdrawiam z Krakowa
Kawasaki ZZR Honda Rebel 1100
"Człowiek roztropny w czasie pokoju zachowuje miecz u swego boku"
"Człowiek roztropny w czasie pokoju zachowuje miecz u swego boku"
- bartonfnx125
- Junakowy agroturysta

- Lokalizacja: Małopolska (okolice Wolbrom / Miechów / Olkusz / Skała)
- Junak: Barton FNX 125
- Kontaktowanie:
Piechol pisze:Cześć, mam na imię Darek, jestem z Poznania. Od niedawna ujeżdżam Junaczka 126 i szczerze mówiąc jest to pierwszy w moim życiu jednoślad - nie licząc roweru oczywiścieTak naprawdę nigdy specjalnie nie miałem parcia na motocykle, ale chyba perspektywa zbliżającej się wielkimi krokami 30-stki przyczyniła się do odkrywania nowych horyzontów - i tak pojawił się Junak 126. Większość czasu poruszam się samochodem, ale jak tylko pogoda dopisuje od razu wskakuje na moją czarno-czerwoną maszynę i dla czystej przyjemności jeżdżę "wokół komina". Chętnie wybrałbym się w jakąś dłuższą trasę, póki co nabieram umiejętności i uczę się nowego sprzętu. Witam wszystkich i pozdrawiam!
Darku cieszę się ze się zdecydowałeś właśnie na 125 i na junaka i na to forum. Miło nam Cie gościć
Osobiście ja też po 30 i bardzo przyjemnie jest się wyrwać z codzienności i jechać w nieznane
z WolbromiaP.S. dopisz sobie miejscowość do danych profilowych

POZDRAWIAM !!!
Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego...

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego...

-
Piechol
- Wąchacz spalin

- Junak:
- Kontaktowanie:
bartonfnx125 pisze:Darku cieszę się ze się zdecydowałeś właśnie na 125 i na junaka i na to forum. Miło nam Cie gościć![]()
Osobiście ja też po 30 i bardzo przyjemnie jest się wyrwać z codzienności i jechać w nieznane![]()
Mi również bardzo miło
Pośmiganie na motocyklu po ciężkim dniu pracy to coś fantastycznego, tym bardziej, że Junaczkiem jeździ się naprawdę łatwo i przyjemnie
- grzechu78
- Dział wsparcia klienta

- Junak: 121 -> MG V7 III Special
- Kontaktowanie:
Pozdrowienia ze Szczecina
Zawsze możesz śmigać do pracy Junkersikiem - dużo szybciej niż samochodem, szczególnie jak poruszasz się w dużym, zakorkowanym mieście.
Zawsze możesz śmigać do pracy Junkersikiem - dużo szybciej niż samochodem, szczególnie jak poruszasz się w dużym, zakorkowanym mieście.
-
Piechol
- Wąchacz spalin

- Junak:
- Kontaktowanie:
grzechu78 pisze:Zawsze możesz śmigać do pracy Junkersikiem - dużo szybciej niż samochodem, szczególnie jak poruszasz się w dużym, zakorkowanym mieście.
Myślałem o tym, chociaż do pracy mam żabi skok i na szczęście po drodze nie ma żadnych korków, ale w sumie... może warto od czasu do czasu zmienić środek transportu
- KTJ76
- Junakowy agroturysta

- Junak: Honda Hornet 600
- Kontaktowanie:
Kórnik wita