Cześć tu admin.
-
Admin1
- Administrator

- Junak: BMW R850R
- Kontaktowanie:
Cześć tu admin.
Pozdrawiam wszystkich junakomaniaków.Lewa w górę.
-
obietnica_poranka
- Wąchacz spalin

- Junak:
- Kontaktowanie:
Re: Cześć tu admin.
Cześć 
-
Admin1
- Administrator

- Kontaktowanie:
Widzę, że odwiedzających przybywa. Może tak ktoś coś napisze od siebie?
-
obietnica_poranka
- Wąchacz spalin

- Junak:
- Kontaktowanie:
Mam taką nadzieję
Może stali bywalcy 
Hej, hej jest tu jakiś stary bywalec?
Hej, hej jest tu jakiś stary bywalec?
- bastek
- Wymiatacz asfaltów

- Junak: 123 --> DL650 v-strom
- Kontaktowanie:
A witam pewnie, że są stali bywalcy tylko ciężko znaleźć to forum link znalazłem dzięki filmowi Krzyśka na YT. Dobrze, że reaktywował forum na temat starego szkoda słów gość chyba jest niepoważny, straciliśmy trochę ciekawych wątków, zwłaszcza związanych z serwisem i problemami z naszym sprzętem
Mam nadzieję, że to forum nie podzieli losu starego. Trzeba by tylko jakość go rozpropagować
Pozdrawiam
bastek
Pozdrawiam
bastek
Witam .Byłem na tamtym forum.Fajnie że jest nowe.
- bastek
- Wymiatacz asfaltów

- Kontaktowanie:
Mam taką małą prośbę i pytanie do admina w sumie związane z działaniem forum:
1. Dlaczego nie można wysyłać prywatnych wiadomości?
2. Czemu każdy post musi być zatwierdzony przez moderatora? Takie działanie moim zdaniem znacznie hamuje rozwój forum. Po opublikowaniu postu trzeba czekać bardzo długo zanim się pojawi na forum przez co dyskusja zamiera ( w zasadzie niemożliwe jest udzielenie szybkiej pomocy, odpowiedzi osobie która jej potrzebuje. Co będzie gdy admina nie będzie na forum przez kilka dni? Proszę o rozważenie tej kwestii bo chyba pierwszy raz spotykam się z czymś takim. Mam nadzieje, że nie narażam się bardzo
1. Dlaczego nie można wysyłać prywatnych wiadomości?
2. Czemu każdy post musi być zatwierdzony przez moderatora? Takie działanie moim zdaniem znacznie hamuje rozwój forum. Po opublikowaniu postu trzeba czekać bardzo długo zanim się pojawi na forum przez co dyskusja zamiera ( w zasadzie niemożliwe jest udzielenie szybkiej pomocy, odpowiedzi osobie która jej potrzebuje. Co będzie gdy admina nie będzie na forum przez kilka dni? Proszę o rozważenie tej kwestii bo chyba pierwszy raz spotykam się z czymś takim. Mam nadzieje, że nie narażam się bardzo
-
Admin1
- Administrator

- Kontaktowanie:
Musicie mi wybaczyć naprawdę bardzo się staram, ale nie mam pojęcia jak to zrobić nie jestem informatykiem
szukam tej opcji :/ ale chyba jestem za stary. Zdaję sobie sprawę z tego jak bardzo to ułatwi i dajcie mi troszkę czasu. Może ktoś z was wie jak to zrobić w takim razie proszę o kontakt jak to mówią co dwie głowy to nie jedna.Jeszcze raz proszę o cierpliwość do rozpoczęcia sezonu troszkę czasu zostało mam nadzieję że do tego czasu forum będzie hulało. Pozdrawiam.
- bastek
- Wymiatacz asfaltów

- Kontaktowanie:
Musisz odpowiednio skonfigurować uprawnienia lokalne grup dla poszczególnych działów. Znajdziesz to w w panelu Admina -> Uprawnienia -> Uprawnienia Lokalne -> uprawnienia lokalne grupy - > Różne -> Może wysyłać wiadomości natychmiast . Tam wybierasz dział, grupę i ustawiasz co grupa może a czego nie.
Tutaj podaję link do małego tutorial'a i screen'a http://wiki.phpbb3.pl/wiki/Sensowne_ustawienie_uprawnie%C5%84 Powodzenia
Edit
Widzę, że już działa, wielkie dzięki
Tutaj podaję link do małego tutorial'a i screen'a http://wiki.phpbb3.pl/wiki/Sensowne_ustawienie_uprawnie%C5%84 Powodzenia
Edit
Widzę, że już działa, wielkie dzięki
-
Admin1
- Administrator

- Kontaktowanie:
I jak działa?