Cześć wszystkim miłośnikom Junaka.
Dawno, dawno temu jeździłem Simsonem S50 potem MZ 150.. ehhh to było naprawde wieki temu..
Zawsze marzyłem żeby znów wrócić do jazdy na dwóch kołach z silnikiem. Dzieci odchowane, obowiazków mniej no to czas nadszedł najwyższy.
Narazie dużo czytam, czytam... czytam i oglądam. Junaki bardzo mi sie podobają szczególnie M12V i M11Caffe. Na żywo nie widziałem (bo w mojej wsi nikt nie posiada;)), ale na fotach i filmach prezentują się fajnie i cieżko mi się narazie zdecydować który z nich.
Zakup planuje po sezonie. Może ktoś bedzie chciał pozbyć się swojego żelaznego rumaka, bo w sezonie to raczej marne szanse kupić no i ceny chyba znacznie wyższe są. A jak sie nie uda dobrej używki to się nówkę zamówi.
Bezpiecznych podróży wszystkim życzę.
Cześć
- Tempest
- Moderator

- Junak: Kawasaki ZZR Honda Rebel 1100
- Kontaktowanie:
Re: Cześć
Witaj na forum!
Z zakupem motocykla nie czekałbym na koniec sezonu, wcale nie będzie taniej, a czasu letniego szkoda..
W Twoim przypadku, proponowałbym rozejrzeć się za modelem M11 lub M16 w pojemności 320cc-jest tego sporo na rynku wtórnym, a będzie to lepszy wybór niż M11 w 125cc. Dodatkowo, pierwsze serie M11 i M16 były bardzo dobrze wykonane.
LwG!
Z zakupem motocykla nie czekałbym na koniec sezonu, wcale nie będzie taniej, a czasu letniego szkoda..
W Twoim przypadku, proponowałbym rozejrzeć się za modelem M11 lub M16 w pojemności 320cc-jest tego sporo na rynku wtórnym, a będzie to lepszy wybór niż M11 w 125cc. Dodatkowo, pierwsze serie M11 i M16 były bardzo dobrze wykonane.
LwG!
Kawasaki ZZR Honda Rebel 1100
"Człowiek roztropny w czasie pokoju zachowuje miecz u swego boku"
"Człowiek roztropny w czasie pokoju zachowuje miecz u swego boku"
-
Kamilos1599
- Wąchacz spalin

- Junak: M12 Vintage
- Kontaktowanie:
Re: Cześć
Wielkopolska wita 
-