Tempest pisze:Słoniu pisze:jadę na zlot drugiego z moich hobby.
Zaczniesz jeździć motocyklem to nie będzie żadnego drugiego hobby, ewentualnie będzie drugi (inny) motocykl
LwG!
Po dzisiejszych jazdach - coś w tym może być.

Tempest pisze:Słoniu pisze:jadę na zlot drugiego z moich hobby.
Zaczniesz jeździć motocyklem to nie będzie żadnego drugiego hobby, ewentualnie będzie drugi (inny) motocykl
LwG!

20.04 jedziemy na rozpoczęcie sezonu Junaka do Bobolic - Jura krakowsko częstochowska.MoonEater pisze:Witaj Słoniu
Jakoś chyba przypadkiem z route 125 za tobą przydreptałem. Ja akurat czekam na m12 vintage, ty jak widzę już kupiłeś zwykły, vintage miał być na początku tego miesiąca i [cenzura] mnie bierze czekając. Proszę rozwiń tą informację o 20.4
basil pisze:20.04 jedziemy na rozpoczęcie sezonu Junaka do Bobolic - Jura krakowsko częstochowska.
Wrocław startuje w piątek - godzina jeszcze do ustalenia. Zapraszam, będzie fajnie jak na kombajnie
Wytaptane z lokomotywowni
Słoniu pisze:M12 będą dopiero dostępne po majówce (jeżeli im wierzyć). Po 20.04 mają dopiero przypłynąć do kraju. Stąd pozostaje zakup na odległość... Nic - jest ryzyko jest zabawa.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości