Witam Wszystkich
Re: Witam Wszystkich
178 więc spoko ale czasem drętwiała mi prawa noga stojąc na światłach gdy się podpierałem. Tak od początku miałem. Myślałem, że źle układam się , że niewłaściwie siedzę ale to nie było to. Teraz moto lżejsze, układ ciała również więc uważam że podjąłem dobrą decyzję. Dwa lata się męczyłem. Ciągle mówiłem sobie, szkoda, fajne dobre moto itd. A Junak wcale nie jest gorszy. Inny ale nie gorszy.
Pozdrawiam ze Starogardu Gd , Pomorskie. I Radości z motocykla
-
Aikon
- Pyrkający w orzeszku

- Junak: M11
- Kontaktowanie:
Witaj...
- kkkk55
- pasibrzuch

- Junak: junak M12 125 Junak RX One
- Kontaktowanie:
Katowice witają i gratulacje wyboru.
- Woocash94
- Wąchacz spalin

- Junak: RS 125 Pro
- Kontaktowanie:
Bielsko-Biała wita!
Jak dobrze słyszeć opinię osoby, która miała sprzęt japoński, przesiadła się na Junaka i nie narzeka. Widać najwięcej do zarzucenia tej marce mają osoby, które gdy słyszą, że chińczyk, myślą, że to kupa złomu, która rozleci się po 2 latach i bezwzględnie każdemu będą polecać 10-letnią Hondę czy Yamahę od Mirka handlarza niż nówkę sztukę Junaczka. Jak widać wcale taki zły ten sprzęt nie jest
Bezproblemowej eksploatacji i lewa w górę!
Jak dobrze słyszeć opinię osoby, która miała sprzęt japoński, przesiadła się na Junaka i nie narzeka. Widać najwięcej do zarzucenia tej marce mają osoby, które gdy słyszą, że chińczyk, myślą, że to kupa złomu, która rozleci się po 2 latach i bezwzględnie każdemu będą polecać 10-letnią Hondę czy Yamahę od Mirka handlarza niż nówkę sztukę Junaczka. Jak widać wcale taki zły ten sprzęt nie jest
Bezproblemowej eksploatacji i lewa w górę!