Witam Wszystkich
Witam Wszystkich
Hejka. Właśnie stałem się posiadaczem Junaka 127 w kolorze zielonym. Fajna maszynka. Zaskoczę wszystkich tą informacją - sprzedałem tydzień temu Varadero XL125 i kupiłem Junaka

-
Aikon
- Pyrkający w orzeszku

- Junak: M11
- Kontaktowanie:
Re: Witam Wszystkich
Witaj.
- Tempest
- Moderator

- Junak: Kawasaki ZZR Honda Rebel 1100
- Kontaktowanie:
Czołem Waszmości!
Kawasaki ZZR Honda Rebel 1100
"Człowiek roztropny w czasie pokoju zachowuje miecz u swego boku"
"Człowiek roztropny w czasie pokoju zachowuje miecz u swego boku"
- mpendrak
- Pyrkający w orzeszku

- Junak: Był - 125 rs jest Yamaha fz6
- Kontaktowanie:
Siema , a i pytanie czemu zmiana z Japończyka na Chińczyka?
Wszyscy chwalą wiaderko ... a tu tak zmiana, nie markowy?
Pozdro
Już mnie wiaderko nudziło. Poza tym te 160-170kg. Dwa razy straciłem równowagę i nie mogłem utrzymać tego molocha. Miarka sie przebrała jak chciałem wymanewrować bo za późno zobaczyłam zakaz wjazdu w ulice przed mną. Położył się po zatrzymaniu i mnie przygniótł. Nie umiałem wstać. Chciałem go normalnie rozpier.....ć. Na drugi dzień wystawiłem do żyda i poszedł. Teraz mam lekki, zwinny, ładny Junaczek. Na razie za dużo o nim nie mam co opisywać ale jedzie wyśmienicie. I ten rocznik 2015. Wiaderko było z 2002. Dziwię sie czasem dlaczego ludzie wydają masę kasy za stare moto byle logo Honda czy Yamaha jak to wszystko klepane u fenkszuja. No może nie wszystko ale już nie jest tak źle. Te małe zgrabne paluszki są coraz dokładniejsze. 
To teraz dodam wreszcie fotki mojego Junaczka z którego jestem bardzo zadowolony a i jeszcze filmik z dźwiękiem zmienionego tłumika.

https://drive.google.com/open?id=0B1ufk ... WR5YkoySkU

https://drive.google.com/open?id=0B1ufk ... WR5YkoySkU