Witam wszystkich!
Mam na imię Tomek i jak się domyślacie jestem tu nowy!
Co prawda junkersa jeszcze nie mam ale w tym albo na początku przyszłego roku będzie. Obecnie jestem w fazie przemyśleć jakiego kupić(stawiam na 127) i czy kupić jeszcze w tym roku czy dopiero na przyszły sezon!
Siemano!
- grzechu78
- Dział wsparcia klienta

- Junak: 121 -> MG V7 III Special
- Kontaktowanie:
Re: Siemano!
Pozdrowienia ze Szczecina 
Jeśli zdecydujesz się na 127, to przed wyłożeniem kasy obejrzyj spawy na ramie. Wygląda na to, że poszła seria 127 ze smarkami, zamiast spawami: http://forumjunaka.pl/viewtopic.php?f=68&t=4174

Jeśli zdecydujesz się na 127, to przed wyłożeniem kasy obejrzyj spawy na ramie. Wygląda na to, że poszła seria 127 ze smarkami, zamiast spawami: http://forumjunaka.pl/viewtopic.php?f=68&t=4174
-
Piter
- Podwórkowy kaskader

- Junak: Sym Fiddle II 125S
- Kontaktowanie:
Witam,
a skąd kolega jest?
Co do kupna to sugeruje czekać.
Od 2018 r. zmieniają się przepisy homologacyjne wprowadzające konieczność wyposażenia motocykli i skuterów w układ wtryskowy i hamulce zespolone, Więc podejrzewam iż 2017r. będzie rokiem wielkich wyprzedaży motocykli ze starą homologacją ( tj na gaźniku )
a skąd kolega jest?
Co do kupna to sugeruje czekać.
Od 2018 r. zmieniają się przepisy homologacyjne wprowadzające konieczność wyposażenia motocykli i skuterów w układ wtryskowy i hamulce zespolone, Więc podejrzewam iż 2017r. będzie rokiem wielkich wyprzedaży motocykli ze starą homologacją ( tj na gaźniku )
- mpendrak
- Pyrkający w orzeszku

- Junak: Był - 125 rs jest Yamaha fz6
- Kontaktowanie:
Siema.
Inowrocław także Junak pod nosem 
Piter akurat tak się składa ze Moto muszę kupić do marca bo pod koniec lutego biorę ślub i skończą się lewe pieniądze xd
-
pix_pi
- Pyrkający w orzeszku

- Junak: RS 125
- Kontaktowanie:
Świetokrzyskie wita