Piotrek, j123 Warszawa
- matizz86
- Wymiatacz asfaltów

- Junak: BMW F800ST
- Kontaktowanie:
Re: Piotrek, j123 Warszawa
Powitanie z Wolina- Miasta Słowian i Wikingów
p.s
Zapraszam na zlot do Wolina
p.s
Zapraszam na zlot do Wolina
O jeden kieliszek za dużo...
620km
mogę nie dać rady 
- tomcatek
- Pan Konserwator

- Junak: VFR 1200FD
- Kontaktowanie:
Z pod Rzeszowa będzie jechać reprezentacja. Poradzisz sobie
Z Wawy pewnie też jakaś zorganizowana grupa się wybierze. W grupie raźniej!
"Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia nie oblekają tego faktu w słowa" Tuwim
Hania
Fortepian!
Hania
Fortepian!
Drogie Koleżanki, Drodzy Koledzy,
postanowiłem wykorzystać dział powitalny w celu pożegnalnym, za ok 48h ostatecznie pożegnam się z moim oczkiem w głowie J123. To było wspaniałe 1,5 roku przygody z motocyklami i z Wami. Przez ten czas nauczyłem się wiele o budowie motocykla, technice jazdy, czerpaniu przyjemności z przemieszczania się na dwóch kolach. Wszystko dzięki Waszej pomocy i uczeniu się na błędach.
Pocieszające jest to, że motocykl zostaje przekazany w dobre ręce, będzie nim się poruszał mój dobry kolega, będę go namawiał aby się na forum zarejstrował rzecz jasna. A ja tak szybko stąd nie odejdę, ulubione działy będę na bieżąco śledził aby, jeśli będzie taka konieczność, tym co zostało w głowie z Wami się podzielić.
Piotrek
postanowiłem wykorzystać dział powitalny w celu pożegnalnym, za ok 48h ostatecznie pożegnam się z moim oczkiem w głowie J123. To było wspaniałe 1,5 roku przygody z motocyklami i z Wami. Przez ten czas nauczyłem się wiele o budowie motocykla, technice jazdy, czerpaniu przyjemności z przemieszczania się na dwóch kolach. Wszystko dzięki Waszej pomocy i uczeniu się na błędach.
Pocieszające jest to, że motocykl zostaje przekazany w dobre ręce, będzie nim się poruszał mój dobry kolega, będę go namawiał aby się na forum zarejstrował rzecz jasna. A ja tak szybko stąd nie odejdę, ulubione działy będę na bieżąco śledził aby, jeśli będzie taka konieczność, tym co zostało w głowie z Wami się podzielić.
Piotrek
Pozdro z tarcho. LWG
- zielonyJUNAK127
- Wąchacz spalin

- Junak: 127
- Kontaktowanie: