dawid_dukat pisze:Ciekawe, czy gdybym zapisał się do forum aerobiku/baletu to miałbym tam takie powodzenie
Raczej bym na to nie liczył, no chyba że ze strony innych "kolegów" zapisanych na te zajęcia

dawid_dukat pisze:Ciekawe, czy gdybym zapisał się do forum aerobiku/baletu to miałbym tam takie powodzenie

piachu pisze:dawid_dukat pisze:Ciekawe, czy gdybym zapisał się do forum aerobiku/baletu to miałbym tam takie powodzenie
Raczej bym na to nie liczył, no chyba że ze strony innych "kolegów" zapisanych na te zajęcia![]()
![]()

dawid_dukat pisze:Widzisz, ale te nasze 1/8 litra to mi nie pomoże w przedłużeniu linii, zmienię na starego japońskiego litra to jakąś solaris w miniówcę poderwę w celu przedłużenia linii
i będzie OK

Pelemele pisze:Witam, wszystkich raz jeszczesiedzę cichutko, bo na razie czytam i się uczę co i jak z tym moto zrobić mogę sama, aby trochę bardziej chciał jechać, niestety na chwilę obecną mam więcej "pecha niż rozumu"... Obroty ma za wysokie, wali coś niemiłosiernie przy 80- chyba klakson o bak, dzisiaj złapałam kapcia, a na domiar złego, próbując zdjąć koło, zalałam kask olejem... Gdzie te chłopy jak ich potrzeba!

Speedo1544 pisze:Pelemele pisze:Witam, wszystkich raz jeszczesiedzę cichutko, bo na razie czytam i się uczę co i jak z tym moto zrobić mogę sama, aby trochę bardziej chciał jechać, niestety na chwilę obecną mam więcej "pecha niż rozumu"... Obroty ma za wysokie, wali coś niemiłosiernie przy 80- chyba klakson o bak, dzisiaj złapałam kapcia, a na domiar złego, próbując zdjąć koło, zalałam kask olejem... Gdzie te chłopy jak ich potrzeba!
Koleżanko jak masz problemy z obrotami to podjedz do mnie na Żwirki i Wigury 12 to Ci ustawie jakie będziesz chciała

dawid_dukat pisze:Speedo1544 pisze:Pelemele pisze:Witam, wszystkich raz jeszczesiedzę cichutko, bo na razie czytam i się uczę co i jak z tym moto zrobić mogę sama, aby trochę bardziej chciał jechać, niestety na chwilę obecną mam więcej "pecha niż rozumu"... Obroty ma za wysokie, wali coś niemiłosiernie przy 80- chyba klakson o bak, dzisiaj złapałam kapcia, a na domiar złego, próbując zdjąć koło, zalałam kask olejem... Gdzie te chłopy jak ich potrzeba!
Koleżanko jak masz problemy z obrotami to podjedz do mnie na Żwirki i Wigury 12 to Ci ustawie jakie będziesz chciała
Jurek bój się żony!
Pozdrawiam DD!

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości