Witam z Gdańska (srebrny RS 125)
-
Kawsky
- Wąchacz spalin

- Junak:
- Kontaktowanie:
Re: Witam z Gdańska (srebrny RS 125)
Ja na Wolin nie zdążę się przygotwać. a może zdążę.... Namówiłeś mnie. Jutro zrobię przegląd tego co potrzebne a czego brak. Napisz w dwóch zdaniach jaką macie koncepcje na ten wyjazd. Jak długo, jaki nocleg itp. Musiałbym zakupić jakąś torbę albo sakwy... Nie przećwiczyłem tego tematu jeszcze a nie chciałbym robić pochopnych ruchów na chybcika.
- tomcatek
- Pan Konserwator

- Junak: VFR 1200FD
- Kontaktowanie:
W dziale "Ustawki..." jest temat. Poczytaj
"Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia nie oblekają tego faktu w słowa" Tuwim
Hania
Fortepian!
Hania
Fortepian!
- AdAmm
- Wymiatacz asfaltów

- Junak:
- Kontaktowanie:
@Kawsky z mojej strony przygotowania do wyjazdu sprowadziły się do:
1. zakupu namiotu i maty samopompującej (Decathlon)
2. instalacji gniazda zapalniczki i montaż uchwytu na telefon (w toku - to możesz sobie darować, my wszyscy będziemy to mieli więc jak będzie potrzeba to skorzystasz)
3. zakup torby na moto 60l za 99zł z przesyłką - http://allegro.pl/rollbag-louis-sponsor ... 83215.html
4. zapasowa świeca, żarówka i linka sprzęgło/hamulec (może być też decathlon) - tez nie musisz miec koniecznie ... jak będzie trzeba to porzyczymy
5. zakup stroju na deszcz - kombinezon za 40 zł (są też tańsze)- sklep z art bhp, na buty worki na śmieci i taśma - doraźnie, wystarczy
5. pasy napinające - 2sz za niecałe 9zł - Leroy
Jak widzisz nie są to jakieś przeraźliwe koszta
Więc do dzieła i do zobaczenia, mam nadzieje jeszcze przed wyjazdem
1. zakupu namiotu i maty samopompującej (Decathlon)
2. instalacji gniazda zapalniczki i montaż uchwytu na telefon (w toku - to możesz sobie darować, my wszyscy będziemy to mieli więc jak będzie potrzeba to skorzystasz)
3. zakup torby na moto 60l za 99zł z przesyłką - http://allegro.pl/rollbag-louis-sponsor ... 83215.html
4. zapasowa świeca, żarówka i linka sprzęgło/hamulec (może być też decathlon) - tez nie musisz miec koniecznie ... jak będzie trzeba to porzyczymy
5. zakup stroju na deszcz - kombinezon za 40 zł (są też tańsze)- sklep z art bhp, na buty worki na śmieci i taśma - doraźnie, wystarczy
5. pasy napinające - 2sz za niecałe 9zł - Leroy
Jak widzisz nie są to jakieś przeraźliwe koszta
Więc do dzieła i do zobaczenia, mam nadzieje jeszcze przed wyjazdem
.
.
.
Bo jeździć, to trzeba ... lubić
.
.
Bo jeździć, to trzeba ... lubić
-
Kawsky
- Wąchacz spalin

- Junak:
- Kontaktowanie:
Wielkie dzięki za odpowiedź, podpowiedź, chęci i zaangażowanie. Dzisiaj zaliczyłem wdzydze w ramach relaksu ale od jutra usiądę do tematu. Wybieram się
dam znać jutro o postępach w przygotowaniach. Moze jutro wieczorem jakaś mała jazda po 3miescie?
Ponieważ pogoda na północy bardziej niż słaba (po przyjęciu w ostatnią sobotę na ciuchy hektolitrów wody oraz porywistego wiatru +/- 80 km/h rozpoznałem u siebie objawy hipotermii
) postanowiłem w cieple domu złożyć mały film.
Pozdro !
Rafał
) postanowiłem w cieple domu złożyć mały film. Pozdro !
Rafał
-
Dziki
- Junakowy agroturysta

- Junak:
- Kontaktowanie:
Bardzo fajny filmik ci powiem Rafciu.