Jestem ekscentrykiem z Krk. Dokładniej to mieszkam na północy Krakowa. Mam 32 lata. Na co dzień zajmuję się handlem i załatwiam przetargi z największymi firmami w PL. Przynajmniej staram się
To jest mój początek z przygodą motocyklową i mam nadzieje, że mnie grzecznie przyjmiecie do grona Junakowiczów. Jazdę na motocyklu mam we krwi, bo mój ojciec pół życia przejechał na motorze. Liczę na wspólne przejażdżki i wzajemną pomoc oraz dobrą radę w kwestiach technicznych. Zdecydowałem się na zakup motocykla ze względu na nowelizację ustawy, bus pasy dla motocyklistów oraz potworne korki w mojej części miasta codziennie rano i po południu. Każdego dnia jadę do pracy w okolice Wielickiej i mam nadzieje, że dzięki dwuśladowi pokonam ten odcinek 2x szybciej i 6 razy taniej. Marzą mi się wypady w góry i nad jeziora z Żoną.
Chciałbym udowodnić bratu (posiadaczowi Suzuki Intruder 1500) że Junak to też dobra marka dzięki której można wspaniale spędzić czas.
P.s. chciałbym pozdrowić w szczególności admina za pamięć o mnie i nakaz przedstawienia się. Szanuję poświęcony mi czas na napisanie ostrzeżenia
Pozdrawiam wszystkich! Szerokiej drogi.
Zawi@s

z nowej stolicy 
Ja też pokonywałem aleje przez długi czas w kierunku Malborskiej, samochodem piekło natomiast moto bajka. POLECAM