Witam Wszystkich, mam na imię Tomek, mieszkam w Częstochowie.
Junaka mam od 2015 roku, M11 125, jeszcze na gażnikach, przejechałem nim 9700km.
Można powiedzieć, że nie miałem, żadnych problemów technicznych gdyby nie liczyć pękniętej linki prędkościomierza.
Na początku po zakupie zrobiłem kilka delikatnch przeróbek wizualnych i mechanicznych.
Zalogowałem się na forum bo szukam sposobów na delikatne podniesienei mocy, być może zwiększenie pojemności, zastanawiam się nad wymianą opon być może na większy rozmiar itp.
Jeździć lubię, ale czas niestety jest tym, czego brakuje najbardziej, żeby cieszyć się jazdą.
Junak M11 125
Witam M11 125
Witam M11 125
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- grzechu78
- Dział wsparcia klienta
- Junak: 121 -> MG V7 III Special
- Kontaktowanie:
Re: Witam M11 125
Witamy na forum
Wymiana oponek - ok, aby tylko się zmieściły pomiędzy lagami / w wahaczu. Ze zmiany na szersze nic nie zyskasz, poza efektem wizualnym...
Podnoszenie mocy - nieopłacalne, szkoda zachodu. Lepiej kupić mocniejsze moto.
Wymiana oponek - ok, aby tylko się zmieściły pomiędzy lagami / w wahaczu. Ze zmiany na szersze nic nie zyskasz, poza efektem wizualnym...
Podnoszenie mocy - nieopłacalne, szkoda zachodu. Lepiej kupić mocniejsze moto.
- Tempest
- Moderator
- Junak: Kawasaki ZZR Honda Rebel 1100
- Kontaktowanie:
Witaj na Forum!
Opony warto wymienić na markowe, będą na pewno lepsze od seryjnych i bezpieczniejsze. Podnoszenie mocy nie ma sensu, efekt będzie żaden. M11 na gaźnikach jednak całkiem dobrze sobie radzi jak na 125cc. To dobry motocykl.
Pozdrawiam!
Opony warto wymienić na markowe, będą na pewno lepsze od seryjnych i bezpieczniejsze. Podnoszenie mocy nie ma sensu, efekt będzie żaden. M11 na gaźnikach jednak całkiem dobrze sobie radzi jak na 125cc. To dobry motocykl.
Pozdrawiam!
Kawasaki ZZR Honda Rebel 1100
"Człowiek roztropny w czasie pokoju zachowuje miecz u swego boku"
"Człowiek roztropny w czasie pokoju zachowuje miecz u swego boku"
-
- Podwórkowy kaskader
- Junak: Hyosung GV125,Piaggio MP3 500
- Kontaktowanie:
Witaj. Pozdrowienia z Grodu Kraka.