Witam wszytkich.
W zeszłym tygodniu rozstałem się ze swoim MINSKIEM i obecnie szukam czegoś w granicach 5-6 tyś.zł.
Zarejestrowałem się tu na forum gdyż mam nadzieje że forumowicze pomogą mi podjąc słuszną decyzje w wyborze między starym japończykiem 125 ( Marauder, Rebel, Virago, intruder) a Junakiem . Bardzo podoba mi się model 131, ale znam go tylko ze zdjęć. Tu od razu pytanie czy wiecie gdzie najbliżej Elblaga można go na zywo zobaczyć się przymierzyć?
Tu link z innego forum dla ciekawych jak wyglądał mój MINSK:
http://www.chlopcyrometowcy.pl/showthre ... ight=minsk
Witam z pięknej Warmii.
-
pinkiPL
- Junakowy agroturysta

- Junak: ZX6R 636
- Kontaktowanie:
Re: Witam z pięknej Warmii.
Cześć.
Widzę że twój post jakoś przeleciał niezauważony.
Po pierwsze witamy w naszej społeczności.
Po drugie jestem z Warszawy i mam J123 więc nie pomogę specjalnie ale jedno mogę polecić.
Junaki to bardzo porządne maszyny i bardzo tanie w eksploatacji (w przeciwieństwie do japończyków).
Polecam rozejrzeć się po dziale "giełda" bo ostatnio na koniec sezonu pojawiło się bardzo dużo Junaków na sprzedaż, a niektóre nawet z tego roku w dobrej cenie.
Widzę że twój post jakoś przeleciał niezauważony.
Po pierwsze witamy w naszej społeczności.
Po drugie jestem z Warszawy i mam J123 więc nie pomogę specjalnie ale jedno mogę polecić.
Junaki to bardzo porządne maszyny i bardzo tanie w eksploatacji (w przeciwieństwie do japończyków).
Polecam rozejrzeć się po dziale "giełda" bo ostatnio na koniec sezonu pojawiło się bardzo dużo Junaków na sprzedaż, a niektóre nawet z tego roku w dobrej cenie.
Kiedyś J123
Teraz Kawa ZX6R 636
Teraz Kawa ZX6R 636
-
Piter
- Podwórkowy kaskader

- Junak: Sym Fiddle II 125S
- Kontaktowanie:
Wrocław wita.
- Tempest
- Moderator

- Junak: Kawasaki ZZR Honda Rebel 1100
- Kontaktowanie:
Witaj!
Pozdrawiam z Krakowa
Pozdrawiam z Krakowa
Kawasaki ZZR Honda Rebel 1100
"Człowiek roztropny w czasie pokoju zachowuje miecz u swego boku"
"Człowiek roztropny w czasie pokoju zachowuje miecz u swego boku"
Cześć , do tematu to zależnie jaki styl ci odpowiada bo jeżeli taki cruiser/chopper to M12(ok. 7tyś) a jeżeli coś ala klasyk to 121(4-5tyś i zostaje reszta na modifikacje;) więc polecam .
A gdzie możesz pomacać czy też ugryść pogłaskać to nie wiem ale ja swojego rumaka junaka w Olsztynie nabyłem
A gdzie możesz pomacać czy też ugryść pogłaskać to nie wiem ale ja swojego rumaka junaka w Olsztynie nabyłem

- artdgz
- Wąchacz spalin

- Junak:
- Kontaktowanie:
Witaj ! Zagłębie pozdrawiam !
" Broń posterunku który ci wyznaczyła Natura! Jaki to posterunek ? Pytasz. Prawdziwego człowieka. " Seneka