Witam,
-
Słoniu
- Pyrkający w orzeszku

- Junak: M12, CB1000R
- Kontaktowanie:
Re: Witam,
Junak zamówiony. Dostawa planowana na czwartek. Kask też już kliknięty. Teraz pozostaje kliknąć ciuchy i czekać na dostawę. Ciekawe czy z rejestracją wyrobię się przed świętami - choć pewnie będzie krucho...
W wydziale komunikacji kolejki...
Ale nie ma się co spieszyć - pogoda na razie nie dopisuje.
A jak zimno to żadna radość z jazdy.
A ja własnie radości życzę !
Ale nie ma się co spieszyć - pogoda na razie nie dopisuje.
A jak zimno to żadna radość z jazdy.
A ja własnie radości życzę !
-
basil
- Rasowy Rider

- Junak: M16 + Vintage
- Kontaktowanie:
Cześć słoniu. Wrocław wita.
Trzy zdania.
Faceci nie mają kryzysu wieku średniego, bo nigdy nie dorastają
)
Gratuluję zakupu M12
Co znaczy, że kliknąłeś kask?
Kupujesz kask na odległość?
Wytaptane z lokomotywowni
Trzy zdania.
Faceci nie mają kryzysu wieku średniego, bo nigdy nie dorastają
Gratuluję zakupu M12
Co znaczy, że kliknąłeś kask?
Kupujesz kask na odległość?
-
Słoniu
- Pyrkający w orzeszku

- Kontaktowanie:
Kask kliknąłem jak typowy lamer na odległość, bo u nas nie było nigdzie tego co mi się podobało dostępnego. Kask to nic wyszukanego - Nolan N21 Visor - głowę pomierzyłem ale jak nie przypasuje to wymienię. Zresztą w ten sposób kupiłem też właśnie M12 i wszystkie pozostałe ciuchy
.
W urzędach faktycznie kolejki. Najbliższy termin rejestracji to dopiero przyszły czwartek. :/
W urzędach faktycznie kolejki. Najbliższy termin rejestracji to dopiero przyszły czwartek. :/
-
Seraphim
- Junakowy agroturysta

- Junak: J123 -> Yamaha TDM 900
- Kontaktowanie:
Oj ja pamietam miałem problem z doborem kasku. Probowalem LSa na poczatek, ale nie szedł zaden rozmiar, uciskał w czubek glowy,}później znalazlem scisly ale fajnie przylegajacy HJC. O dwa rozmiary mnieiszy niz ten co mierzyłem miarką.
Kupowanie kasku na odległość to takie dosyć ryzykowne... Sam kupowałem sobie kask kilka tygodni temu, na nowy sezon, przymierzalem chyba z 10 modeli i tylko 2 były wygodne. Po tych zakupach przez tydzień schodziły mi strupy z czoła od tego ciągłego zakładania różnych modeli... Tu nie chodzi o sam obwód głowy, każdy kask ma inaczej wyprofilowana skorupe, mimo idealnego obwodu może najzwyczajniej w świecie być niewygodny lub za luźny... Żeby się nie okazało, że nie chce Ci się robić zamieszania i skoro taki przyszedł i jest w miarę ok to sobie go zostawisz.. Pamiętaj że ochrona głowy to bardzo ważna sprawa, nie powinno się tego bagatelizować.
Wysłane z mojego GRACE przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GRACE przy użyciu Tapatalka
-
basil
- Rasowy Rider

- Junak: M16 + Vintage
- Kontaktowanie:
Odważny jesteś!Słoniu pisze:Kask kliknąłem jak typowy lamer na odległość, bo u nas nie było nigdzie tego co mi się podobało dostępnego. Kask to nic wyszukanego - Nolan N21 Visor - głowę pomierzyłem ale jak nie przypasuje to wymienię. Zresztą w ten sposób kupiłem też właśnie M12 i wszystkie pozostałe ciuchy.
No to.. przybywaj na rozpoczęcie sezonu do Bobolic
-
Słoniu
- Pyrkający w orzeszku

- Kontaktowanie:
Dzięki za zaproszenie. Niestety nie będę w stanie dojechać. Raz, że do tego czasu pewnie nie będę czuł się na tyle pewnie aby tyle km zrobić a po drugie w tym terminie jadę na zlot drugiego z moich hobby. Za to na złot Junaka w sierpniu podjadę bardzo chętnie! 
- Tempest
- Moderator

- Junak: Kawasaki ZZR Honda Rebel 1100
- Kontaktowanie:
Słoniu pisze:jadę na zlot drugiego z moich hobby.
Zaczniesz jeździć motocyklem to nie będzie żadnego drugiego hobby
LwG!
Kawasaki ZZR Honda Rebel 1100
"Człowiek roztropny w czasie pokoju zachowuje miecz u swego boku"
"Człowiek roztropny w czasie pokoju zachowuje miecz u swego boku"