Pozdrowienia z Warszawy

pawelt89
Wąchacz spalin
Wąchacz spalin
Junak: 122 / Kawasaki Er-5
Kontaktowanie:

Re: Pozdrowienia z Warszawy

Postautor: pawelt89 » 26 lip 2017, 21:27

Skraaj pisze:Dzisiaj, w końcu, pękło 2,000 km...

Widzę, że brałeś Junaka na Modlinskiej
Jak wrażenia z serwisowania?
Ja swojego 122 też u nich brałem ale zrezygnowałem z serwisu na rzecz nauki obsługi motocykla :)
Póki co mam 500km
:)

Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka
Junak 122 / Kawasaki Er-5

http://www.moto.numik.eu
Sklep Motocyklowy - Części do Junaka

Awatar użytkownika
Skraaj
Wąchacz spalin
Wąchacz spalin
Junak: 122F
Kontaktowanie:

Postautor: Skraaj » 26 lip 2017, 22:47

Serwis całkiem przyjazny, obsługa w porządku, jak chciałem naciągnąć łańcuch i nie szło śrub odkręcić to od ręki mi naciągnęli i nie wzięli za to ani grosza (bo moto kupowane u nich) – nie na co narzekać. Jak ostatnio u nich zostawiłem moto to po 3 dniach mogłem odebrać (zajęło trochę więcej, bo oczywiście musiało padać...). W sieci widziałem same złe opinie na ich temat i trochę się bałem na początku, ale mam z nimi tylko miłe doświadczenia i w razie czego będę tam śmigał.

Po ślizgu trwało to tyle czasu przez Almot. Poprosiłem najpierw o wycenę więc zanim się Almot odezwał, a później przysłał części to trwało wieki (o jednej nawet zapomnieli). Jak sam wcześniej napisałem do Almotu to odpowiedzieli po 5 dniach i nie odpowiedzieli nawet na wszystko :)

Też sam chętnie bym serwisował, ale uczyć się tego wszystkiego samemu to słaba opcja. Teoria z YT, a praktyka na motorze to dwie różne rzeczy :) Szczytem moich umiejętności jest wymiana akumulatora i świec.

Awatar użytkownika
maxochrona
Podwórkowy kaskader
Podwórkowy kaskader
Junak: 123
Kontaktowanie:

Postautor: maxochrona » 01 sie 2017, 10:06

Witam i zapraszam do Płocka

Wróć do „Poznajmy się”