Witam z Warszawy
- bey
- Junakowy agroturysta

- Junak: Janeczka 123
- Kontaktowanie:
Re: Witam z Warszawy
Pierwsze dwa przeglądy, tam gdzie kupiłem (niestety każdy następny coraz gorzej) więc wywaliłem gwarancję i robię sam 
Kiedy jadę z zamkniętymi oczami, używam mocy.
-
Quasi
- Podwórkowy kaskader

- Junak: Zipp VZ-2 Czerwony :)
- Kontaktowanie:
Jak z Warszawy... To obowiązkowo: Serwus!!! 
-
jarb
- Pyrkający w orzeszku

- Junak: GT 650
- Kontaktowanie:
Witam i pozdrawiam z Kaszub 
Obyś tyle razy do domu wrócił, ile razy z niego wyjedziesz,,,
- WMłody
- Pyrkający w orzeszku

- Junak: 901F, 901Sport, 901Rs
- Kontaktowanie:
Witam i pozdrawiam z Bemowa 
Jeśli chodzi o markę to moim zdaniem jest super oraz jakość. Jeśli chodzi o kupno motocykla to polecam bo składane wychodzą od nich w dobrej jakości i generalnie przynajmniej Ja nigdy nie miałem problemu. Ale jeśli chodzi o serwis to albo długi termin na części i podejście do klienta mi się nie podoba. Jak kupujesz to oczy im się aż świecą ale jak przyjedziesz bo coś potrzebujesz to zawsze odstawią Cię na bok i podejdą do tego klienta który chce kupić nową maszynę. Jakość motocykli bardzo dobra ale serwis i ta gwarancja to tragedia. Polecam warsztat w którym Ja serwisuję w bardzo niskich cenach na ulicy OSTROROGA na Woli i na prawdę jakość usługi jest perfekcyjna
Jeśli chodzi o markę to moim zdaniem jest super oraz jakość. Jeśli chodzi o kupno motocykla to polecam bo składane wychodzą od nich w dobrej jakości i generalnie przynajmniej Ja nigdy nie miałem problemu. Ale jeśli chodzi o serwis to albo długi termin na części i podejście do klienta mi się nie podoba. Jak kupujesz to oczy im się aż świecą ale jak przyjedziesz bo coś potrzebujesz to zawsze odstawią Cię na bok i podejdą do tego klienta który chce kupić nową maszynę. Jakość motocykli bardzo dobra ale serwis i ta gwarancja to tragedia. Polecam warsztat w którym Ja serwisuję w bardzo niskich cenach na ulicy OSTROROGA na Woli i na prawdę jakość usługi jest perfekcyjna
"Promuję Bezpieczną Jazdę"