Szymon, woj. lubuskie

Awatar użytkownika
yeti
Wąchacz spalin
Wąchacz spalin
Junak: RS125
Kontaktowanie:

Re: Szymon, woj. lubuskie

Postautor: yeti » 25 kwie 2016, 20:32

Ja wziąłem rodzine na "niby duże zakupy" a przy okazji do salonu JUnaka. Przejechałem 100km, koszt.... ale wiesz wydajemy tyle kasy że trzeba troche mimo wszystko zinwestowac by później byc super zadowolony.
LWG :)
Obrazek

wicherek
Wąchacz spalin
Wąchacz spalin
Junak: junak rs 125
Kontaktowanie:

Postautor: wicherek » 28 kwie 2016, 22:35

Ja gorąco polecam rs-a. Zgrabny wygodna pozycja za kierownicą szerokie opony. J 123 moim zdaniem bardziej motorower przypomina :D , oczywiście to tylko żart, pozdrawiam

Antek
Rasowy Rider
Rasowy Rider
Junak: Był M12,obecnie bez motóra
Kontaktowanie:

Postautor: Antek » 29 kwie 2016, 8:11

Kolego manuel przecieź w Zielonej Górze jest sprzedawca motocykli Junak. Nazywa się bodajźe OSOMOT. Moźe warto podjechać. Ja bez przymierzania sobie nie wyobraźałem kupna. To tylko 50 km.
http://www.asomot.pl/?show=products&type=1&group=39 :roller_smilie:
Junak M12

manuel
Wąchacz spalin
Wąchacz spalin
Junak: biało-czerwony 126
Kontaktowanie:

Postautor: manuel » 30 kwie 2016, 9:38

To logiczne podejście i oczywiście tam byłem, jednak nie mają na stanie nic co by mnie interesowało(prowadzą kilka marek), aż dziw że w takim mieście nie ma bogatszej oferty, przecież na atrakcyjne modele kupiec się znajdzie

Antek
Rasowy Rider
Rasowy Rider
Kontaktowanie:

Postautor: Antek » 30 kwie 2016, 18:15

manuel pisze:To logiczne podejście i oczywiście tam byłem, jednak nie mają na stanie nic co by mnie interesowało(prowadzą kilka marek), aż dziw że w takim mieście nie ma bogatszej oferty, przecież na atrakcyjne modele kupiec się znajdzie

Jak Ci nie za daleko to przyjedz do Poznania . Skórzewo ul. Malwowa firma MOTO SET. Motóry są. Spójrz na ich FB.
Junak M12

Kusybobo
Wąchacz spalin
Wąchacz spalin
Junak: 122rs
Kontaktowanie:

Postautor: Kusybobo » 30 kwie 2016, 19:19

Ciesze sie ,ze na forum jest lubuszanin.W lubuskiem jest kilku sprzedawcow ,ktorzy moga sprowadzic kazdego JUNAKA na zamowienie

Antek
Rasowy Rider
Rasowy Rider
Kontaktowanie:

Postautor: Antek » 30 kwie 2016, 20:39

Kusybobo pisze:Ciesze sie ,ze na forum jest lubuszanin.W lubuskiem jest kilku sprzedawcow ,ktorzy moga sprowadzic kazdego JUNAKA na zamowienie

Ale on chce nim zamówi posadzić :dupa: na motórze. A zamówić to moźna i przez allegro.
Junak M12

manuel
Wąchacz spalin
Wąchacz spalin
Junak: biało-czerwony 126
Kontaktowanie:

Postautor: manuel » 01 maja 2016, 17:32

Dokładnie tu jest sedno sprawy, nie zamawiać zanim nie usiadłem, już pal licho jazdę próbną, wrażeń z jazdy nie brak na forum i Youtube'ach;)

Antek
Rasowy Rider
Rasowy Rider
Kontaktowanie:

Postautor: Antek » 01 maja 2016, 18:05

Ja kupowałem w grudniu 2015. Wcześniej oglądałem filmy, czytałem o motórach , zbierałem opinie bo to wszystko jest potrzebne. Ale najwaźniejsze bylo pójście do dealera i posadzenie :dupa: na motórze. Bo waźny jest teź wiek motórzysty jego sprawność i samopoczucie na motórze. No i jeszcze musi wpaść coś w oko. Motór musi być przyjazny kierowcy i odwrotnie teź. Jazda to ma być przyjemność a nie męka. Waźna jest teź kasa jaką się ma do dyspozycji.
Ale teraz pojechałem z mądrościami.
Sam na początku chciałem wydać 5000 zł ale po oględzinach kobitka powiedziala " nie kupuj przestarzałych copów tylko coś co na coś będzie wyglądać " i kupiłem za 7000 zł. Nie źałuje.
Duźo mi pomógł super fachowiec i znawca BENIAMIN z forum chińskich motocykli ale decyzje kaźdy musi podjąć sam.
Junak M12

keg
Pyrkający w orzeszku
Pyrkający w orzeszku
Junak: M12, Z650
Kontaktowanie:

Postautor: keg » 01 maja 2016, 23:48

Witaj,
pomijając szczegóły myślę że cokolwiek wybierzesz świadomie - będziesz zadowolony!

Wróć do „Poznajmy się”