Nazywam się krzysiek i od dłuższego czasu śledzę forum Junaka. Udzielałem się na starym śledząc nowości które Junak przygotował na 2015 rok, straciłem jednak zainteresowanie widząc co pokazał Almot. Z nowym rokiem nowa nadzieja. Postaram się pojechać na targi motocyklowe do Wa-wy 19.02, może tam znajdę coś dla siebie (junak 125 pro?
Witam (ponownie) :)
- dziki_analityk
- Pyrkający w orzeszku

- Junak:
- Kontaktowanie:
Witam (ponownie) :)
Witam!
Nazywam się krzysiek i od dłuższego czasu śledzę forum Junaka. Udzielałem się na starym śledząc nowości które Junak przygotował na 2015 rok, straciłem jednak zainteresowanie widząc co pokazał Almot. Z nowym rokiem nowa nadzieja. Postaram się pojechać na targi motocyklowe do Wa-wy 19.02, może tam znajdę coś dla siebie (junak 125 pro?
)
Re: Witam (ponownie) :)
Siema:)
-
pinkiPL
- Junakowy agroturysta

- Junak: ZX6R 636
- Kontaktowanie:
No to cię rozczaruję. Sprawdź na stronie nowości na 2016.
Może zostawili jakąś niespodziankę na targi, ale wątpię.
Wysłane z mojego LG-D315 przy użyciu Tapatalka
Może zostawili jakąś niespodziankę na targi, ale wątpię.
Wysłane z mojego LG-D315 przy użyciu Tapatalka
Kiedyś J123
Teraz Kawa ZX6R 636
Teraz Kawa ZX6R 636
- dziki_analityk
- Pyrkający w orzeszku

- Junak:
- Kontaktowanie:
Nowości nowościami ale warto dosiąść i porobić parę fotek 
-
demol
- Junakowy agroturysta

- Junak: RS 125 PRO
- Kontaktowanie:
Witam
Nazywam się Mateusz i jestem zainteresowany Junakiem RS125PRO. Na wiosnę cos zamierzam kupić. Trochę przesadzili z ceną i ciekawe czy będzie on na wtrysku i jakie będzie spalanie skoro zamontowali zbiornik 17l...?
pozdrawiam
Nazywam się Mateusz i jestem zainteresowany Junakiem RS125PRO. Na wiosnę cos zamierzam kupić. Trochę przesadzili z ceną i ciekawe czy będzie on na wtrysku i jakie będzie spalanie skoro zamontowali zbiornik 17l...?
pozdrawiam
- Retep
- Rasowy Rider

- Junak: M11>Intruz VL800
- Kontaktowanie:
dziki_analityk pisze:Witam!
... Postaram się pojechać na targi motocyklowe do Wa-wy 19.02, może tam znajdę coś dla siebie (junak 125 pro?)
-zamierzasz tam coś kupić i przyjechać nim do chaty???

LwG!
Born To Be Ride
Born To Be Ride-
kamil251980
- Wąchacz spalin

- Junak: M12
- Kontaktowanie: