Witam! :)

eMCe
Wąchacz spalin
Wąchacz spalin
Junak: 126
Kontaktowanie:

Witam! :)

Postautor: eMCe » 11 sie 2015, 10:59

Witam,

Na wstępie chciałbym się przywitać ze wszystkimi na raz i z każdym z osobna :) Na imię mam Michał, mieszkam w Tarnowie, a w związku z pracą bywam również w Krakowie i Katowicach.
Miesiąc temu kupiłem żonie Junaczka 126 i... przelatałem na nim już 1400 km :cooter: :) Obecnie swojego moto nie posiadam :aaarggh: , a wspomniana 126'stka posłużyć ma przypomnieniu starych nawyków przed przyszłymi "wiekszopojemnosciowymi" zakupami ;)

Jeszcze raz witam wszystkich i do zobaczenia na Forum :)

Pozdrawiam,
Michał.
"A teraz prędko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu!" - Król Julian
Obrazek

Dziki
Junakowy agroturysta
Junakowy agroturysta
Junak:
Kontaktowanie:

Re: Witam! :)

Postautor: Dziki » 11 sie 2015, 11:36

Ahoj. Motór dla żony i ty nim nalatałeś 1400 hmmmm :P. A powiedz mi sama się garnie do jazdy czy opór?, bo moja to taka boi duda że hej i nawet jako plecak nie chce.

eMCe
Wąchacz spalin
Wąchacz spalin
Junak: 126
Kontaktowanie:

Postautor: eMCe » 11 sie 2015, 14:20

Dziki pisze:Ahoj. Motór dla żony i ty nim nalatałeś 1400 hmmmm :P. A powiedz mi sama się garnie do jazdy czy opór?, bo moja to taka boi duda że hej i nawet jako plecak nie chce.

Własnie sama się garnie do jazdy - nigdy wcześniej nie jeździła (nawet na skuterze) i w 3 dni opanowała jazdę w stopniu pozwalającym podróż do pracy i z powrotem (w sumie ok. 12km). Co do moich 1400 - przyznaję się bez bicia - udział żony to ok. 250km ;) Jako "plecak" tez się garnie - czy to wypady do znajomych czy nad wodę ;) Chociaż woli z kumplem jechać jako plecak, bo tam ma pod siedzeniem 1200 ccm i 170 KM (BMW GS 1200 ;) )
"A teraz prędko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu!" - Król Julian
Obrazek

przwoj
Wymiatacz asfaltów
Wymiatacz asfaltów
Junak: Junak M20
Kontaktowanie:

Postautor: przwoj » 11 sie 2015, 20:38

Witam.
Pozdrawiam. Przemek.

Wróć do „Poznajmy się”