Witam serdecznie Krzysiek z Warszawy z tej strony.
Dolaczajac do forum wydawało mi się źle postrzegane przedstawianie się tu jeśli jestem tylko obserwatorem i nie udzielam się na forum z prostego powodu nie posiadania żadnego jednośladów, ale skoro mam dostać bana to się witam serdecznie.
Jestem na etapie glebokiego zastanawiania nad jankiem 123 lub 127. Niestety z powodu ciągle rosnących cen Junakow nie wiem czy w najbliższym czasie będę w stanie spełnić swoje marzenie.
Pozdrawiam wszystkich i narazie milkną raczej, przynajmniej do czasu jak będę w stanie coś mądrego z własnego doświadczenia powiedzieć.
Powitanie bez Janka
- skwontario
- Junakowy agroturysta

- Junak: 122 RS
- Kontaktowanie:
-
Piechol
- Wąchacz spalin

- Junak:
- Kontaktowanie:
Re: Powitanie bez Janka
Nie trać wiary w spełnienie marzeń
Popatrz po ogłoszeniach, może uda się dorwać jakiegoś używanego za naprawdę dobrą kasę. Ost widziałem gdzieś na tablicy.pl właśnie 127. A przy okazji witam z Poznania 
- tomcatek
- Pan Konserwator

- Junak: VFR 1200FD
- Kontaktowanie:
Nie ma bana za brak jednośladu. Tylko kultura wymaga się przywitać 
"Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia nie oblekają tego faktu w słowa" Tuwim
Hania
Fortepian!
Hania
Fortepian!
- Tempest
- Moderator

- Junak: Kawasaki ZZR Honda Rebel 1100
- Kontaktowanie:
Witaj!
Pozdrawiam Cię serdecznie!
P.S.
Bardzo dbamy na forum o miłą atmosferę i wysoką kulturę, dlatego tak ważne jest powitanie, zauważ że wszyscy z nas starają się na powitania odpowiadać.
Brak motocykla nie stanowi przeszkody w dyskusji na forum, ba nawet zalecam jak najwięcej pisać, tym bardziej że jest silna grupa z Warszawy na forum.
Pozdrawiam Cię serdecznie!
P.S.
Bardzo dbamy na forum o miłą atmosferę i wysoką kulturę, dlatego tak ważne jest powitanie, zauważ że wszyscy z nas starają się na powitania odpowiadać.
Brak motocykla nie stanowi przeszkody w dyskusji na forum, ba nawet zalecam jak najwięcej pisać, tym bardziej że jest silna grupa z Warszawy na forum.

Kawasaki ZZR Honda Rebel 1100
"Człowiek roztropny w czasie pokoju zachowuje miecz u swego boku"
"Człowiek roztropny w czasie pokoju zachowuje miecz u swego boku"
-
krecik.vip
- Pyrkający w orzeszku

- Junak:
- Kontaktowanie:
-
Admin1
- Administrator

- Junak: BMW R850R
- Kontaktowanie:
Admin pozdrawia 
- bartonfnx125
- Junakowy agroturysta

- Lokalizacja: Małopolska (okolice Wolbrom / Miechów / Olkusz / Skała)
- Junak: Barton FNX 125
- Kontaktowanie:
fixing pisze:... nie posiadania żadnego jednośladów, ale skoro mam dostać bana to się witam serdecznie.
Jestem na etapie glebokiego zastanawiania nad jankiem 123 lub 127. Niestety z powodu ciągle rosnących cen Junakow nie wiem czy w najbliższym czasie będę w stanie spełnić swoje marzenie.
Hej Krzysztofie
cieszę się ze się odważyłeś ujawnić
hihihia co do marzeń to może : http://forumjunaka.cba.pl/viewtopic.php?f=47&t=1836&p=25336&hilit=sprzedam#p25336
spróbuj się dogadać i może się uda
z WolbromiaPOZDRAWIAM !!!
Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego...

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego...

- marcin99097
- Junakowy agroturysta

- Junak: Honda NSR
- Kontaktowanie: