Jestem na forum nowy, już jakiś czas temu zacząłem czytać forum, zarejestrowałem się ze 2 tygodnie temu i przeczytałem prawie całe forum od deski do deski
Myślę, że na Junaku M16 125 wyglądałem dość proporcjonalnie, ale jednak to nie ten budżet:

Ale stylistyka motocykla wspaniała, a to generuje pozytywne doznania z jazdy i generalnie całej eksploatacji. Warto pomyśleć nad nim, niż wodzić wzrokiem za mało pewnymi "markowcami" z wytrawionymi już wnętrznościami. A to Ci posłuży...

jackasspl pisze:Witam.
Z firmówek podoba mi się Honda Rebel 125 (dość już leciwy wynalazek), Honda Shadow 125 (boję się, że w tym budżecie to może być padaka), podobno Yamahy i Suzuki są dość małe. O wynalazkach typu Daelim chyba nawet nie chcę myśleć, bo wydaje mi się że jak chińczyk, Myślę, że na Junaku M16 125 wyglądałem dość proporcjonalnie, ale jednak to nie ten budżet:
To Koreańczyk. Te motocykle są wykonane na poziomie wyższych modeli hondy czy suzuki. Honda i Kawasaki sprzedawała je w swoich salonach i obejmowała gwarancją i serwisem. Silnik mojego 20 letniego ( licencyjna honda CM400T z innym silnikiem (jednocylindrowym 4 zaworowym -także skonstruowanym przez hondę specjalnie dla tego modelu) Daelima nadal jest o wiele bardziej nowoczesną jednostką niż montowane obecnie w motocyklach chińskich czy większości japońskich 125-tek.. jakość wykonania-zegary manetki przełączniki także..
Sam oczekuję na Junaka M11 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości